Calculator credit firma - Alege tipul de finantare

Profita de intregul potential pe care afacerea ta il are! Un imprumut rapid pe firma devine solutia ideala atunci cand vrei sa iti cresti rapid cifra de afaceri sau cand intampini situatii de blocaj financiar. Indiferent ca este vorba despre dezvoltarea unei noi linii de productie, plata facturilor, a furnizorilor, achitarea unor datorii bugetare sau completarea fondului pentru salarii, atunci cand nu dispui de sumele necesare, un credit pentru firma poate face diferenta intre succes si o situatie fara iesire.

Pentru ca ne dorim ca toti micii antreprenori sa se bucure de rezultatele asteptate, punem la dispozitie clientilor nostri posibilitatea de a accesa un Credit in rate sau o Linie de credit si nu numai. Suntem atenti la nevoile afacerii tale si iti oferim ajutor si sfaturi personalizate cand vine vorba despre imprumuturi pe firma sau credite pentru companii mici.

Credite pe firma - accesare simpla si rapida

Portofin nu este doar un creditor, este si consultantul tau financiar care te ajuta sa accesezi credite rapide pentru firme mici sau orice alta societate comerciala conduci, si iti ofera sfaturi despre cum este cel mai bine sa utilizezi creditul pentru a obtine maximum de profit. Avem o echipa profesionista de consultanti cu o capacitate mare de a intelege nevoile unei companii, care iti pot oferi consultanta si predictii bazate pe situatia reala a business-lui. De asemenea, iti punem la dispozitie si posibilitatea de a accesa un credit pentru PFA sau un credit pentru o firma nou infiintata si multe alte servicii de finantare pentru firme.

Alege creditul pentru firma potrivit nevoilor afacerii tale

Creditele oferite de Portofin firmelor din Romania pot fi personalizate pentru ca fiecare antreprenor sa poata gasi finantarea potrivita. Astfel, creditele pentru firme se pot solicita sub forma de linii de credit din care utilizezi doar la nevoie, sau poti obtine credite pentru o suma fixa. Pentru oricare dintre variante poti alege daca vei oferi sau nu o garantie. De asemenea, vei putea sa alegi ca achitarea sa o faci lunar sau la o data fixa, daca specificul activitatii tale este unul sezonier si incasarile firmei nu sunt regulate.

Cum poti primi un credit pentru firma ta

Daca esti reprezentantul legal al firmei, incepi prin selectarea tipului de produs de credit, apasa butonul ”Aplica acum”, completeaza datele tale de identificare, datele firmei si in ultimul pas incarca documentele solicitate. Dupa ce ai completat cererea de credit pentru firma, un reprezentant Portofin te va suna pentru ca impreuna sa construiti un produs de finantare personalizat pentru nevoile tale de dezvoltare.