Credit IMM

Credite SRL, IMM si SA cu accesare rapida

Cele mai multe societati comerciale din Romania intra in categoria IMM. Ele sunt si cele mai importante din punct de vedere economic. Daca esti unul dintre antreprenorii care administreaza o microintreprindere ori o intreprindere mica sau mijlocie, solicita un credit rapid IMM pentru a-ti rezolva nevoile de flux de numerar sau pentru a-ti pune in aplicare planul de dezvoltare. Portofin are un credit IMM online pentru oricare dintre provocarile tale. Astfel, linia de credit IMM este ideala pentru a avea mereu lichiditatea necesara desfasurarii activitatilor curente, si creditul in rate IMM este foarte de util atunci cand vrei sa investesti in masini, echipamente sau alte lucruri care vor duce la cresterea valorii businessului tau.

Daca cauti un credit pentru SA sau un credit SRL, la Portofin gasesti mai mult decat un imprumut pentru ca primesti si consiliera necesara pentru al obtine si rambursa fara efort.

Alege tipul de credit pentru firme noi potrivit pentru Startup-ul tau

Credit in rate
pentru investitii
Alege suma imprumutului
100000 Lei
Alege perioada imprumutului
24 luni

Investeste in compania ta atunci cand este momentul potrivit. Solicita pana la 500.000 LEI online si achita in 60 de rate!

Foloseste simulatorul alaturat pentru a vedea care sunt costurile creditului in functie de suma solicitata si perioada de rambursare.

Sumar imprumut
Suma imprumutata 100.000,00 Lei
Rata lunara 5.591,36 Lei
Total de plata 135.024,13 Lei
Rata anuala a dobanzii poate fi negociata.
Linie de credit
pentru capital de lucru
Alege suma imprumutului
50000 Lei

Chiar daca incasarile tale intarzie finanteaza-ti activitatile curente din linia de credit pentru persoane juridice.

Are o valabilitate de 36 de luni de la momentul semnarii contractului. Retragi si rambursezi cand ai nevoie, direct din contul de client.

Sumar imprumut
Suma imprumutata 50.000 Lei
Dobanda de plata lunara
(in cazul utilizarii intregii sume)
1.500 Lei
Rata anuala a dobanzii poate fi negociata.

Credite IMM - acceseaza rapid credite pentru SRL

Daca vrei sa ai un business agil care se adapteaza rapid la schimbari si raspunde primul oportunitatilor din piata, consultanta si creditele rapide IMM, oferite de specialistii Portofin pot fi motorul pe care il cautai. Vei avea parte de proceduri simple de aplicare, simulari ale impactului si rezultatelor pe care un credit rapid SRL le va avea asupra societatii pe care o conduci. Te ajutam nu doar sa obtii rapid banii din imprumut ci si rezultatele pe care ti le doresti. Fa o solicitare pe site-ul nostru si daca esti in cautarea unui credit pentru PFA sau un credit pentru firma si vei avea parte de acelasi tratament personalizat.

Pasi pentru obtinerea unui Credit IMM

Procesul de obtinere a creditului IMM se imparte in 3 pasi simpli:

  • Completarea cererii de credit IMM, pe site;
  • Discutia cu consilierul Portofin pentru personalizarea produsului de credit in functie de nevoile IMM-ului;
  • Analiza si aprobarea creditului IMM, urmata de semnarea contractului si transferul banilor in contul IMM-ului.

Imprumuturi SRL de dimensiuni mici si mijlocii

Este cunoscut ca SRL-urile cu statut de IMM au probleme in a gasi finantare pentru proiectele lor. Noi am conceput produse de creditare care se adreseaza chiar acestui tip de afacere. Astfel, putem personaliza fiecare credit IMM in functie de necesitatile si capacitatea firmei de a utiliza cu succes sumele oferite.