Credite SRL, IMM si SA online - acceseaza rapid credite pentru compania ta

Cele mai multe societati comerciale din Romania intra in categoria IMM. Ele sunt si cele mai importante din punct de vedere economic. Daca esti unul dintre antreprenorii care administreaza o microintreprindere ori o intreprindere mica sau mijlocie, solicita un credit rapid IMM pentru a-ti rezolva nevoile de flux de numerar sau pentru a-ti pune in aplicare planul de dezvoltare. Portofin are un credit IMM online pentru oricare dintre provocarile tale. Astfel, linia de credit IMM este ideala pentru a avea mereu lichiditatea necesara desfasurarii activitatilor curente, si creditul in rate IMM este foarte de util atunci cand vrei sa investesti in masini, echipamente sau alte lucruri care vor duce la cresterea valorii businessului tau.

Daca cauti un credit pentru SA sau un credit SRL, la Portofin gasesti mai mult decat un imprumut pentru ca primesti si consiliera necesara pentru al obtine si rambursa fara efort.

Credite IMM - acceseaza rapid credite pentru SRL

Daca vrei sa ai un business agil care se adapteaza rapid la schimbari si raspunde primul oportunitatilor din piata, consultanta si creditele rapide IMM, oferite de specialistii Portofin pot fi motorul pe care il cautai. Vei avea parte de proceduri simple de aplicare, simulari ale impactului si rezultatelor pe care un credit rapid SRL le va avea asupra societatii pe care o conduci. Te ajutam nu doar sa obtii rapid banii din imprumut ci si rezultatele pe care ti le doresti. Fa o solicitare pe site-ul nostru si daca esti in cautarea unui credit pentru PFA sau un credit pentru firma si vei avea parte de acelasi tratament personalizat.

Pasi pentru obtinerea unui Credit IMM

Procesul de obtinere a creditului IMM se imparte in 3 pasi simpli:

  • Completarea cererii de credit IMM, pe site;
  • Discutia cu consilierul Portofin pentru personalizarea produsului de credit in functie de nevoile IMM-ului;
  • Analiza si aprobarea creditului IMM, urmata de semnarea contractului si transferul banilor in contul IMM-ului.

Imprumuturi SRL de dimensiuni mici si mijlocii

Este cunoscut ca SRL-urile cu statut de IMM au probleme in a gasi finantare pentru proiectele lor. Noi am conceput produse de creditare care se adreseaza chiar acestui tip de afacere. Astfel, putem personaliza fiecare credit IMM in functie de necesitatile si capacitatea firmei de a utiliza cu succes sumele oferite.