Linie de credit pentru Firme

Daca esti antreprenor, este aproape sigur ca te-ai confruntat, la un moment dat, cu lipsa de lichiditate. Finantarea unei afaceri este o chestiune de prima importanta, mai ales atunci cand este momentul fructificarii unor oportunitati din care business-ul se poate dezvolta sau, dimpotriva, atunci cand banii sunt necesari pentru mentinerea firmei pe linia de plutire.

In orice situatie te-ai afla ca antreprenor care are nevoie de finantare rapida pentru firma sa, Portofin poate fi echipa ta de sprijin si consultanta pentru a obtine o linie de credit pentru compania ta, fie ca este vorba de o linie de credit pentru un SRL, pentru firme mici sau de anvergura, fie de o linie de credit pentru un PFA, o intreprindere individuala II sau IF.

Alege linia de credit de care firma ta are nevoie

Linie de credit
pentru capital de lucru
Alege suma imprumutului
50000 Lei

Chiar daca incasarile tale intarzie finanteaza-ti activitatile curente din linia de credit pentru persoane juridice.

Are o valabilitate de 36 de luni de la momentul semnarii contractului. Retragi si rambursezi cand ai nevoie, direct din contul de client.

Sumar imprumut
Suma imprumutata 50.000 Lei
Dobanda de plata lunara
(in cazul utilizarii intregii sume)
1.500 Lei
Rata anuala a dobanzii poate fi negociata.

Alaturi de alte produse din gama creditelor pentru firme pe care Portofin ti le pune la dispozitie, asa cum este, de exemplu, creditul PFA sau creditele pentru firme nou infiintate, linia de credit pentru firme poate fi utilizata pentru diverse scopuri, cum ar fi acoperirea cheltuielilor operationale, finantarea proiectelor de dezvoltare, gestionarea stocurilor sau achizitionarea de echipamente, pentru a enumera doar cateva scenarii posibile.

In plus, aceasta oportunitate de finantare pe care Portofin o pune la dispozitia antreprenorilor permite firmelor sa-si gestioneze lichiditatile in mod eficient, oferindu-le flexibilitatea de a accesa fonduri banesti doar atunci cand este necesar, fara a fi obligate sa plateasca dobanzi pe sumele neutilizate. Prin urmare, o linie de credit pentru firme reprezinta o rezerva de bani disponibila in mod constant, care poate fi utilizata in functie de necesitatile imediate ale afacerii.

Liniile de credit pentru SRL-uri sau pentru firme mici sau mari ori pentru alte forme de organizare, oferite ca servicii de finantare de catre Portofin, reprezinta solutii care te pot ajuta atunci cand ai nevoie de finantare rapida si flexibila pentru afacerea ta.

Necesitatea asigurarii finantarii poate fi presanta in anumite momente din activitatea unei companii, iar o linie de credit pentru firme poate fi solutia ideala pentru a asigura necesarul de bani lichizi, exact in momentul in care ai nevoie de ei.

Linia de credit pentru firme de la Portofin este un produs financiar care iti permite sa accesezi o suma de bani pe care o poti folosi dupa nevoile afacerii tale, fara a fi nevoie sa justifici destinatia fondurilor. Astfel, cu ajutorul liniei de credit pentru firma, poti finanta diverse nevoi financiare din activitatea de zi cu zi, cum ar fi:

 • Finantarea cheltuielilor curente ale firmei de tip SRL, SA, PFA, II sau IF;
 • Realizarea anumitor investitii care se pot dovedi salutare pentru viitorul afacerii;
 • Efectuarea platii salariilor angajatilor la timp in asteptarea incasarii unei sume de bani de la clienti;
 • Plata impozitelor si a diverselor alte taxe la termen pentru a evita penalitatile;
 • Achitarea facturilor furnizorilor la timp pentru a pastra o buna relatie cu acestia sau chiar pentru a obtine un discount la produsele, materiile prime si materialele achizitionate;
 • Efectuarea oricaror altor plati necesare pentru dezvoltarea afacerii tale.

Portofin intelege provocarile cu care se confrunta antreprenorii si firmele aflate in crestere. De aceea, oferim linii de credit pentru firme ca produse de finantare adaptate nevoilor specifice ale fiecarei afaceri, fie ca esti la inceput de drum in antreprenoriat, fie ca ai deja o companie cu o vechime considerabila pe piata

Beneficiile unei linii de credit pentru firme

O linie de credit pentru firme de la Portofin ofera numeroase beneficii, printre care se numara:

 • Acces rapid la numerar. Deschiderea unei linii de credit la Portofin, are avantajul ca atunci cand ai nevoie de bani lichizi, ii vei putea primi fara a fi nevoit sa mai treci printr-un proces de aprobare. Poti accesa fondurile rapid si simplu, ceea ce este crucial in situatii de urgenta sau pentru a obtine capitalul de lucru necesar imediat.
 • Flexibilitate. Poti utiliza banii pentru diverse nevoi ale afacerii tale, cum ar fi achizitia de stocuri, plata salariilor sau investitii. Linia de credit ofera o flexibilitate crescuta in comparatie cu alte forme de finantare, permitand antreprenorilor sa acceseze fonduri in functie de nevoile lor specifice de business.
 • Controlul asupra costurilor. Platesti dobanda doar pentru sumele trase din linia de credit, ceea ce inseamna ca poti gestiona mai eficient costurile financiare ale afacerii tale.
 • Simplitate. Accesul la o linie de credit pentru firme mici sau mari este cat se poate de simplu, ceea ce iti permite sa acoperi nevoile financiare fara a pierde mult timp. La Portofin nu vei avea de asteptat zile si saptamani intregi pentru a ti se aproba o linie de credit. Consultantii Portofin iti vor acorda linia de credit intr-un timp foarte scurt de la solicitarea ta, iar tu vei benefica de finantarea de care ai nevoie la timp.
 • Cresterea flexibilitatii financiare. Prin accesarea unei linii de credit, poti sa-ti cresti flexibilitatea financiara si sa faci fata mai bine provocarilor si oportunitatilor in mediul de afaceri din ce in ce mai dinamic.
 • Utilizare multipla. Poti utiliza linia de credit in cate transe ai nevoie, pana la plafonul maxim aprobat, si o data ce rambursezi sumele utilizate, linia de credit poate fi utilizata din nou, oferindu-ti o rezerva constanta de numerar.
 • Dobanzi competitive. Dobanzile sunt printre cele mai avantajoase si sunt calculate doar pentru suma utilizata, nu pentru intreaga linie de credit. Dobanda standard afisata pe site poate fi negociata in functie de specificul afacerii si nevoile sale.
 • Costuri reduse. Costurile pe care le ai la utilizarea liniei de credit pentru firme sunt minime si vor fi cu siguranta compensate de avantajele utilizarii in mod judicios a banilor.
 • Fara birocratie inutila. La Portofin stim ca birocratia sufoca afacerile, astfel ca suntem mereu gata sa-ti acordam o linie de credit cu un set foarte redus de documente, pentru ca tu sa te poti ocupa de ceea ce conteaza cu adevarat: dezvoltarea afacerii tale.

Linie de credit pentru firma noua

Pentru o firma nou infiintata, accesarea unei linii de credit poate fi un pas necesar si important pentru sustinerea cresterii si dezvoltarii initiale. In primele etape ale unei afaceri, este adesea dificil sa se obtina finantare din alte surse, cum ar fi, de exemplu, binecunoscutele credite bancare.

In afara de clasicele credite pentru firme nou infiintate, linia de credit pentru firme noi de la Portofin iti sta la dispozitie ca o solutie flexibila si convenabila pentru afacerea ta aflata la inceput de drum. Prin accesarea unei linii de credit pentru firme noi, un antreprenor nou intrat in lumea afacerilor poate sa-si acopere cheltuielile operationale, atunci cand nu are clienti suficienti si venituri regulate si consistente, poate sa investeasca in marketing si publicitate sau poate sa-si extinda capacitatile de productie.

Daca ai o firma nou infiintata, s-ar putea sa intampini anumite dificultati in a obtine un credit bancar, deoarece bancile cer, de obicei, un istoric financiar solid si o garantie pe masura. In schimb, o linie de credit pentru o firma noua, oferita de un IFN asa cum este cazul Portofin, poate fi un produs de creditare mult mai accesibil si mai avantajos deoarece istoricul minim acceptat al firmei trebuie sa fie de doar un an. De asemenea, este necesar sa indeplinesti cateva conditii simple, cum ar fi:

 • sa ai un cont bancar activ pentru firma;
 • sa ai un act de identitate valabil ca reprezentant legal al firmei;
 • sa poti dovedi reprezentarea legala a firmei prin intermediul statutului sau imputernicirii legale;
 • sa ai o forma de organizare valida a firmei sub forma unui SRL sau SA si un certificat de inregistrare la Oficiul Registrulu Comertului valabil.

Daca indeplinesti aceste conditii minime, poti solicita online o linie de credit pentru firma ta noua. Procesul este rapid si simplu, iar unul dintre consultantii nostri va lua legatura cu tine in cateva minute de la aplicare.

In plus, suntem mereu alaturi de tine si poti apela la noi chiar si pentru recomandari avizate fata de nevoile de finantare ale noului tau business. Te vom consilia financiar pe baza situatiei afacerii tale si-ti vom recomanda cele mai bune optiuni de creditare pentru nevoile tale de dezvoltare. Astfel, vei avea siguranta unui inceput bun pentru o afacere care trebuie sa fie de succes.

Linie de credit SRL, SA, PFA, II sau IF

O linie de credit pentru firme se poate acorda oricarui tip de societate comerciala, indiferent de forma juridica de organizare. Fie ca ai SRL, SA sau ca esti un liber profesionist, organizat ca PFA, ca II (intreprindere individuala) sau ca IF (intreprindere familiala), poti beneficia de o linie de credit adaptata nevoilor afacerii tale.

Cand iti stabilesti suma pe care o soliciti printr-o astfel de linie de credit pentru firme tine cont de nevoile de finantare a afacerii si de capacitatea de rambursare. La Portofin iti punem la dispozitie linii de credit intre 5.000 si 500.000 de lei, pe o perioada de pana la 36 de luni, cu posibilitate de prelungire.

Principalul avantaj al unei linii de credit pentru firme este ca platesti doar dobanda pentru suma pe care o folosesti, nu pentru cea aprobata. De exemplu, daca ai o linie de credit de 50.000 de lei, dar folosesti doar 10.000 de lei, vei plati dobanda doar pentru cei 10.000 de lei. Astfel, economisesti bani si optimizezi fluxul de numerar in cadrul firmei.

Un alt avantaj este ca poti rambursa suma folosita oricand doresti, fara penalitati sau comisioane de rambursare anticipata. De asemenea, poti reutiliza suma rambursata, fara a fi nevoie sa faci o noua cerere de credit. Astfel, ai acces permanent la o sursa de finantare pe care o poti folosi dupa cum iti dicteaza nevoile de business

Exemple de utilizare a liniei de credit pentru SRL-uri SA-uri, PFA-uri, II sau IF:

 • Finantarea capitalului de lucru;
 • Investitii in extinderea afacerii;
 • Investitii in know-how sau in utilaje de lucru necesare pentru dezvoltarea activitatilor;
 • Plata unor taxe sau facturi ajunse la termen;
 • Acoperirea unor cheltuieli neprevazute.

De ce sa alegi linia de credit pentru firme de la Portofin?

Portofin nu este doar un simplu creditor. Consultantii nostrii sunt mereu alaturi de antreprenorii care apeleaza la produsele financiare pe care le oferim, fie ca este vorba despre credite PFA, fie ca este vorba despre credite pentru firme nou infiintate sau de alte tipuri de credite pentru firme, printre care si liniile de credite pentru SRL-uri, SA-uri, PFA-uri, II sau IF.

Alegand Portofin pentru finantarea afacerii tale vei beneficia de:

 • Experienta. Avem o vasta experienta in finantarea companiilor mici si mijlocii din Romania.
 • Flexibilitate. Oferim solutii personalizate adaptate nevoilor specifice ale fiecarei afaceri.
 • Rapiditate. Procesul de aprobare a liniei de credit este rapid si simplu.
 • Dobanzi competitive. Oferim dobanzi competitive si transparente.

Valabilitatea contractului liniei de credit este de 36 de luni, ca sa poti avea o plasa de siguranta pentru o perioada de timp suficient de lunga. De asemenea, vei castiga un parteneriat de incredere gratie sprijinului constant acordat de consultantii nostri antreprenorilor in orice moment.

Portofin este un partener de incredere pentru firmele din Romania. Contacteaza-ne chiar astazi pentru a afla mai multe despre linia de credit pentru firme si pentru a te ajuta sa alegi solutia optima pentru afacerea ta!

Daca vrei sa afli mai multe despre linia de credit pentru firme oferita de Portofin, completeaza formularul de solicitare. Sau, daca preferi, ne poti contacta telefonic sau direct prin e-mail. Echipa noastra de specialisti iti va raspunde cu placere la orice intrebare si-ti va oferi cea mai buna solutie de finantare pentru afacerea ta.

Nu mai astepta, aplica acum pentru o linie de credit pentru firme de la Portofin si bucura-te de finantarea de care ai nevoie!