Imprumut pe firma noua - accesare online, rapida si sigura

Tocmai ai pornit la drum cu un business promitator si ai nevoie de sustinere financiara pentru a-l dezvolta. Solicita cu incredere un credit pentru start-up si vei primi mai mult decat finantare. Vei primi credit pentru firma noua si consiliere financiara de la oameni care au experienta in antreprenoriat. Nu trebuie sa lasi blocajele financiare sa intervina intre tine si succesul pe care ti-l doresti. Tocmai de aceea, Portofin pune la dispozitia intreprinzatorilor credite pentru PFA si credite pentru firma, de care pot beneficia micile companii.

Asigura un cash-flow sanatos pentru mica ta afacere cu creditele pentru firme noi. Un plus de lichiditate te poate ajuta sa nu ai intreruperi in activitate, iar consilierii nostri de vor ajuta cu sfaturi pentru planificarea si managementul fluxului de numerar. In orice moment, noi iti stam la dispozitie cu un Credit in rate sau o Linie de credit IMM, care sa te scoata din blocaj.

Credite pentru o firme noi - solutia potrivita pentru nevoile companiei tale

Pe langa posibilitatea de a accesa credite pentru firme noi, Portofin iti poate oferi o diagnoza a principalilor tai indicatori financiari precum si indrumari despre cum sa ii urmaresti si sa ii tii intr-o zona care sa asigure o traiectorie ascendenta pentru afacerea ta. Consultantii nostri au capacitatea de a intelege nevoile businessului tau si iti vor face recomandari bazate pe situatia reala a companiei. Acceseaza acum imprumuturi pentru firme nou infiintate, online, fara batai de cap! Te vom contact imediat ce ai completat cererea pentru a discuta despre nevoile tale.

Credit Start-up - cine il poate accesa?

Indiferent de forma de organizare pe care ai ales-o pentru noua ta firma, solicita finantare pentru planurile tale daca ai cel putin 6 luni de activitate economica. Creditele pentru start-up de la Portofin te pot ajuta sa cresti rapid si sa treci de blocajele inerente ale inceputului.

Vrei un Credit Start-up pentru firma ta nou infiintata?

Nu te poti baza la nesfarsit pe capitalul propriu pentru a compensa intarzierea incasarilor sau pentru a face investitiile necesare dezvoltarii noii afaceri. Un imprumut pentru Start-up te poate ajuta sa scapi de presiunea furnizorilor care trebuie platiti la timp sau te va ajuta sa vezi noile utilaje la lucru. Selecteaza tipul de credit de care ai nevoie si aplica acum!