Credit PFA

Alege tipul de finantare PFA potrivita pentru afacerea ta

Pentru ca esti un profesionist caruia ii plac provocarile si vrei sa poti lua singur deciziile importante, ai ales drumul antreprenorial. Un credit pentru un PFA nou infiintat iti poate acoperi nevoia de capital necesar activitatilor curente si astfel nu vei fi dependent de incasarea facturilor emise. Poti accesa un Credit in rate, o Linie de credit sau un credit pentru firma, in vederea gestionarii cu usurinta a situatiilor de blocaj financiar sau pentru a-l investi in utilaje si materii prime.

Completeaza online cerere de acordare a unui credit PFA, cu cateva click-uri, si un reprezentant Portofin te va contacta pentru a discuta cu tine despre nevoile tale si pentru a-ti oferi toate detaliile legate de acordarea creditelor pentru persoane fizice autorizate. Portofin sta alaturi de micii antreprenori oferind consultanta financiara personalizata, sfaturi corecte, profesionalism, parteneriat pe termen lung si punctualitate. Acum ai posibilitatea de a lua un credit pe PFA online, foarte simplu si sigur.

Alege tipul de credit pentru firme noi potrivit pentru Startup-ul tau

Credit in rate
pentru investitii
Alege suma imprumutului
100000 Lei
Alege perioada imprumutului
24 luni

Investeste in compania ta atunci cand este momentul potrivit. Solicita pana la 500.000 LEI online si achita in 60 de rate!

Foloseste simulatorul alaturat pentru a vedea care sunt costurile creditului in functie de suma solicitata si perioada de rambursare.

Sumar imprumut
Suma imprumutata 100.000,00 Lei
Rata lunara 5.591,36 Lei
Total de plata 135.024,13 Lei
Rata anuala a dobanzii poate fi negociata.
Linie de credit
pentru capital de lucru
Alege suma imprumutului
50000 Lei

Chiar daca incasarile tale intarzie finanteaza-ti activitatile curente din linia de credit pentru persoane juridice.

Are o valabilitate de 36 de luni de la momentul semnarii contractului. Retragi si rambursezi cand ai nevoie, direct din contul de client.

Sumar imprumut
Suma imprumutata 50.000 Lei
Dobanda de plata lunara
(in cazul utilizarii intregii sume)
1.500 Lei
Rata anuala a dobanzii poate fi negociata.

Credite PFA - solutia optima pentru acoperirea nevoilor de cash flow

Solicita un imprumut pentru PFA sau un credit pentru firma nou infiintata daca esti in cautarea unei solutii care sa iti garanteze un flux de numerar sanatos. Este cunoscut faptul ca gestionarea atenta a bugetului de venituri si cheltuieli nu este suficienta pentru a-ti asigura sumele necesare platilor curente si investitiilor. Totusi, cu un credit de nevoi personale pentru un PFA, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta banilor, ci doar sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale. Daca completezi o cerere de credit, consultantii nostri te pot ajuta sa simulezi diverse scenarii privind sumele pe care le poti utiliza in activitatea curenta sau in dezvoltarea micii tale afaceri, utilizand un credit pentru PFA. Ai astfel posibilitatea sa iti faci o idee, inainte de accesarea banilor, despre suma pe care o poti lua si modul cel mai facil in care ii poti restitui.

Cum poti obtine un Credit PFA pentru afacerea ta

Analizeaza cu atentie ce fel de credit pentru PFA ar fi cel mai potrivit pentru nevoia ta. Daca vrei sa faci o investitie intr-un bun de folosinta indelungata, alege creditul in rate fixe, dar daca ai situatii temporare in care iti este necesara o rezerva pentru acoperirea unor cheltuieli, solicita linia de credit. Dupa ce ai ales produsul de creditare, completeaza formularul cererii de credit, incarca documentele si apoi asteapta ca unul dintre consultantii nostri sa ia legatura cu tine. Impreuna veti personaliza creditul astfel incat sa obtii maximum de beneficii din plusul de finantare obtinut.

Credite PFA - la ce pot fi folosite

Cu creditele PFA de la Portofin poti sa faci investitii sau sa acoperi o cheltuieli ocazionale pe care nu le poti amana pana la incasarea facturilor emise. Asigura-te fiecare solicitare de finantare pentru PFA-ul tau, are ca scop final obtinerea de profit suplimentar.

Credite de nevoi personale pentru Persoane Fizice Autorizate

Pentru ca sunt persoane fizice care aleg sa presteze servicii pentru o alta societate comerciala, in baza unui contract comercial si nu in baza unui contract de munca, Portofin le acorda credit de nevoi personale pentru PFA acestor persoane fizice autorizate. Creditul obtinut astfel poate fi utilizat in scop personal.